Lotto Online

Powerball
Euro Millions
SuperEnalotto
Mega Millions
UK Lotto
OZ Lotto
OZ Powerball
El Gordo
France Loto
LottoLoto Франција - Играј преку интернет.


Play FranceLoto

FRANCE LOTO

Loto Франција е многу популарен во Франција и низ Европа како лотарија. Loto Франција е раководен од страна на Француската des Jeux. Францускиот Министерство за финансии има 72% од акциите Loto Франција игра. Купи обложување на Франција Loto се во Франција за 16 години.

Франција Loto Правила на играта се лесни. Тоа е залог 5 броеви од 49 броеви и еден број од 10 броеви. Ако притиснете сите броеви, ќе победи на Големата награда, а тоа е најмалку 2 милиони евра. Ако никој не ќе победи на главната акумулација, акумулацијата на секој подготви се зголеми за 1 милион евра. Во прилог на само-залог среќни броеви, можете да го користите на "QuickPick" преку која на компјутерот ни влече да се среќни броеви.

Франција Loto привлекува се во понеделник, среда и сабота.

Ако сакате да се игра во Франција Loto, треба да влезат на страницата playhugelottos.com, го поставите вашиот профил. Следни чекори се многу едноставни, само одберете вашиот голем или употреба на "QuickPick", плаќаат за облози и да чекаат за нерешено, во текот на кои може само вашите броеви ќе бидат повлечени. playhugelottos.com Учество во и уверете се како едноставна е.

Other games: Superenalotto   EuroMillions    Powerball   Mega Millions   Lotto UK

Super Lotto Plus   OZ Lotto   El Gordo   France Loto  


Select language:  en hu de cs ru sl tr bg it nl fr id ar sv da

sq be et tl fi el ga ja yi ca ko lt lv mk

ms mt no pt ru sr sl uk cy vi cn

(C)2009-2023 TheLotteryTickets.info