Lotto Online

Powerball
Euro Millions
SuperEnalotto
Mega Millions
UK Lotto
OZ Lotto
OZ Powerball
El Gordo
France Loto
LottoСупер Лото Плус - Играј преку интернет.


Play SuperLotto Plus

SUPER LOTTO PLUS

SuperLottoPlus историја. SuperLottoPlus е лотарија, кој доаѓа од Калифорнија. Основана во 1986 година. Таа е многу популарна. Претходно SuperLottoPlus лотарија наречен "6-49". Во 1990 година името преименуван во "Играње нумерички 53". Потоа воведе исцртување на 53 броеви и дополнителен број. Подоцна името преименуван во "Играње нумерички 51", бидејќи тоа го намали износот на случајни броеви до 51 броеви. Од 2000 година, "Нумерички Игра 51" промени своето име во "SuperLottoPlus".

SuperLottoPlus цртежи се во среда и сабота во 19:57 во Калифорнија.

SuperLottoPlus да се игра, мора да го избришете 5 броеви на броеви од 1 до 47, и голем број на броеви 1-27 Се разбира, ако сакаат да победат на џекпот во SuperLottoPlus, мора да го избришете шест точни бројки. Најнискиот почетен износ што може да се победи, со назначување на сите броеви се точни колку што 7 000 000 $. Ако некој не победи на главната награда, акумулација на расте и може да достигне над 100 000 000 $.

16/02/2002 - најголемата награда: 193 000 000 $.

Ако притиснете сите броеви, главната награда (џекпот) се плаќа за 26 години, секоја година на рати. Ова се случува ако лицето кое го добил џекпот не го извести во рок од 60 дена од денот на извлекувањето, тој сака да победи на пари се плаќа во исто време.

SuperLottoPlus лотарија извлекување одржано во Калифорнија во Сакраменто двапати неделно - секоја среда и секоја сабота во 19,57.

Вие не мора да биде државјанин на САД за да игра во SuperLottoPlus. Сега може да се купи залог на playhugelottos.com. Дојди и види колку е лесно да е таа! Само неколку кликања и може да стане милионер! Пријавете се сега за да playhugelottos.com.

Other games: Superenalotto   EuroMillions    Powerball   Mega Millions   Lotto UK

Super Lotto Plus   OZ Lotto   El Gordo   France Loto  


Select language:  en hu de cs ru sl tr bg it nl fr id ar sv da

sq be et tl fi el ga ja yi ca ko lt lv mk

ms mt no pt ru sr sl uk cy vi cn

(C)2009-2022 TheLotteryTickets.info