Lotto Online

Powerball
Euro Millions
SuperEnalotto
Mega Millions
UK Lotto
OZ Lotto
OZ Powerball
El Gordo
France Loto

Powerball
2023-06-06
$253,000,000

MegaMillions
2023-06-07
$205,000,000

EuroJackpot
2023-06-06
€73,000,000

SuperEnaLotto
2023-06-06
€40,400,000

Oz Powerball
2023-06-08
$25,300,000

Buy lottery ticketLotto në Mbretërinë e Bashkuar - Luaj në internet.


LOTTO MB


Lotto është një lojë llotarie gjerësisht e njohur në Mbretërinë e Bashkuar, që u ofron lojtarëve mundësinë për të fituar shuma parash që ndryshojnë jetën. Nisur më 19 nëntor 1994, fillimisht u quajt Lotaria Kombëtare përpara se të riemërohej si Lotto në 2002. Loja operohet nga Camelot Group dhe rregullohet nga Komisioni Kombëtar i Lotarisë në Mbretërinë e Bashkuar, me shorte që zhvillohen dy herë në javë të mërkurën dhe të shtunën.

Loja funksionon në një matricë 6/59, që do të thotë se pjesëmarrësit duhet të zgjedhin gjashtë numra nga një grup prej 59. Lojtarët mund të zgjedhin numrat e tyre ose të zgjedhin një "Lucky Dip", i cili gjeneron numra të rastësishëm për ta. Çdo shfaqje kushton 2 £ dhe shitja e biletave mbyllet në orën 19:30 ditën e shortit. Shorti bëhet menjëherë pas kësaj dhe rezultatet shpallen drejtpërdrejt në televizion dhe në internet.

Përveç gjashtë numrave kryesorë, një Top Bonusi nxirret gjithashtu nga 53 numrat e mbetur, duke ofruar shanse shtesë për të fituar. Për të siguruar jackpot-in, lojtarët duhet të përputhen me të gjashtë numrat kryesorë, ndërsa përputhja e pesë numrave kryesorë plus Topi Bonus rezulton në një çmim të konsiderueshëm të nivelit të dytë. Çmimet jepen për përputhjen e dy numrave kryesorë, ku niveli më i ulët i çmimeve është një biletë falas Lucky Dip për një short të ardhshëm.

Xhekpotet e lotos fillojnë me një minimum prej 2 milionë funtesh për shortin e së mërkurës dhe 3.8 milionë funte për shortin e së shtunës. Nëse askush nuk e fiton xhekpotin, çmimi kalon në shortin e radhës, me çmimin e parë që vazhdon të rritet derisa të fitohet ose të arrijë një kapak prej 22 milionë £. Në rast se arrihet kufiri i çmimit të parë, bëhet një short "Duhet të fitohet" dhe nëse askush nuk përputhet me të gjashtë numrat kryesorë, çmimi i çmimit të parë ndahet midis fituesve të nivelit të çmimit më të lartë.

Gjatë gjithë historisë së saj, Lotto ka parë jackpote të shumta rekord. Një nga fitoret më të dukshme ndodhi në prill 2016, kur një mbajtës i vetëm biletash pretendoi një xhekpot masiv prej 35.1 milion £, duke e bërë atë çmimin më të madh në historinë e lojës. Xhekpote të tjera të rëndësishme përfshijnë një çmim prej 32.5 milion £ të fituar nga një lojtar i vetëm në shkurt 2016 dhe një xhekpot prej 22.5 milion £ të pretenduar nga dy mbajtës të biletave në qershor 1995.

Përveç lojës kryesore Lotto, ekziston edhe një lojë shtesë e quajtur Lotto HotPicks. Lojtarët mund të zgjedhin të luajnë midis një dhe pesë numrave nga shorti kryesor i Lotto-s, me çmime që rriten bazuar në numrin e zgjedhjeve të sakta. Çmimi kryesor për Lotto HotPicks është 350,000 £ për të përputhur të pesë numrat.

Si përmbledhje, Lotto është një lojë llotarie e dashur dhe emocionuese në Mbretërinë e Bashkuar që ka nxjerrë fitues të panumërt dhe ka ndryshuar jetë që nga fillimi i saj. Me rikthimet e tij emocionuese të çmimit të parë, nivelet e shumta të çmimeve dhe lojërat shtesë si Lotto HotPicks, loja vazhdon të magjepsë lojtarët në mbarë vendin.

Lotaria e Mbretërisë së Bashkuar (Lotaria e Mbretërisë së Bashkuar) është e famshme për faktin se bastet mund të blihen në internet. Falë faqes sonë të internetit, kjo është gjithashtu e mundur. E tëra çfarë ju duhet të bëni është të shkoni te www.playuklottery.com dhe të regjistroni llogarinë tuaj. Pas kësaj, ju mbetet të parashikoni numrat ose të përdorni "zhytjen me fat". Pagesa për kuponët është shumë e thjeshtë. Më shumë detaje janë në dispozicion në www.playuklottery.com.

Sigurisht, përveç Lotto Uk, ju mund www.playuklottery.com të luani edhe lojëra të tjera me jackpot të mëdha. Të tilla lojëra janë sigurisht Euro Millions, Super Ena Lotto, Oz Lotto, Powerball ose Mega Millions. Nuk është e nevojshme të jesh shtetas i vendit ku zhvillohen shortet për një lojë të caktuar. Tani mund të blini baste në këto llotari në internet shpejt dhe pa dalë nga shtëpia juaj. Mos vononi, shkoni te www.playuklottery.com dhe regjistrohuni.Other games: Superenalotto   EuroMillions   Powerball   Mega Millions   Lotto UK

Cash4Life   Super Lotto Plus   OZ Lotto   El Gordo   France Loto  


Select language:  en hu de cs sl tr bg it nl fr id ar sv da sq

be et tl fi el ga ja yi ca ko lt lv mk ms

mt no pt ru sr uk cy vi cn

(C)2009-2023 TheLotteryTickets.info