Lotto Online

Powerball
Euro Millions
SuperEnalotto
Mega Millions
UK Lotto
OZ Lotto
OZ Powerball
El Gordo
France Loto

Powerball
2023-06-06
$253,000,000

MegaMillions
2023-06-07
$205,000,000

EuroJackpot
2023-06-06
€73,000,000

SuperEnaLotto
2023-06-06
€40,400,000

Oz Powerball
2023-06-08
$25,300,000

Buy lottery ticketMega Millions - Luaj përmes Internetit.


MEGA MILIONA


Mega Millions është një lojë popullore llotarie amerikane që ekziston që nga viti 2002. Fillimisht u prezantua si "The Big Game" në 1996 përpara se t'i nënshtrohej një riemërtimi dhe rifillimi si Mega Millions. Loja është e disponueshme në 45 shtete të SHBA-së, në Distriktin e Kolumbisë dhe në Ishujt e Virgjër të SHBA-së.

Rregullat e Mega Millions janë mjaft të thjeshta. Lojtarët duhet të zgjedhin pesë numra kryesorë nga një gamë prej 1 deri në 70 dhe një numër shtesë, të quajtur Mega Ball, nga një interval prej 1 deri në 25. Për të fituar çmimin kryesor, i njohur si çmim i parë, lojtarët duhet të parashikojnë saktë të gjashtë numrat. Shortet zhvillohen dy herë në javë, të martën dhe të premten në mbrëmje.

Shuma e çmimit varet nga numri i numrave të parashikuar saktë dhe grupi i çmimeve të përcaktuar nga organizatori i lotarisë. Xhekpoti fillon nga 20 milionë dollarë dhe mund të rritet nëse askush nuk e fiton xhekpotin kryesor. Nuk ka asnjë kufizim në shumën maksimale të xhekpotit në Mega Millions, gjë që lejon që çmimet të arrijnë shuma astronomike.


Disa nga xhekpotet më të larta të Mega Millions në histori përfshijnë:

1.537 miliardë dollarë - i fituar në tetor 2018 nga një biletë e vetme e blerë në Karolinën e Jugut. Ky çmim i parë është çmimi i dytë më i madh i lotarisë në histori, i tejkaluar vetëm nga 1.586 miliardë dollarë çmim i parë në Powerball në 2016. Fituesi zgjodhi të mbetet anonim dhe zgjodhi pagesën e njëpasnjëshme prej 878 milionë dollarë para taksave.

1.348 miliardë dollarë - fituar në janar 2023

1.337 miliardë dollarë - fituar në korrik 2022

1000 miliardë dollarë - të fituara në janar 2021

656 milionë dollarë - të fituara në mars 2012, të ndara midis tre biletave fituese nga Kansas, Illinois dhe Maryland. Në atë kohë, ky çmim i parë mbante rekordin për çmimin më të madh të lotarisë në histori dhe mori një mbulim të gjerë mediatik.

648 milionë dollarë - të fituara në dhjetor 2013 nga dy bileta fituese nga Kalifornia dhe Gjeorgjia. Fituesit zgjodhën pagesën e njëkohshme prej 173 milionë dollarësh secili para taksave.


Përveç xhekpotit kryesor, Mega Millions ofron gjithashtu disa çmime të nivelit më të ulët për lojtarët që përputhen me më pak numra. Shanset për të fituar ndonjë çmim në lojë janë afërsisht 1 në 24, gjë që e bën lojën tërheqëse për një gamë të gjerë lojtarësh.

Mega Millions tërheq një interes të madh midis lojtarëve, duke u ofruar atyre mundësinë për të fituar çmime që ndryshojnë jetën dhe duke mbështetur projekte të shumta bamirësie dhe sociale të financuara nga të ardhurat e lotarisë. Loja operohet nga një konsorcium i llotarive të saj pjesëmarrëse, të cilat punojnë së bashku për të menaxhuar dhe promovuar lojën.

Xhekpotet e mëdha të ofruara nga Mega Millions e kanë kthyer atë në një fenomen kulturor në Shtetet e Bashkuara, me njerëz nga të gjitha sferat e jetës që provojnë fatin e tyre me shpresën për të fituar çmime që ndryshojnë jetën. Loja ka ngjallur gjithashtu interes në vende të tjera, duke çuar në një rritje të shërbimeve të lotarisë në internet që lejojnë lojtarët ndërkombëtarë të marrin pjesë në Mega Millions dhe lojëra të tjera të mëdha llotarie.

Dëshironi të luani Mega Millions? Është shumë e lehtë. Regjistrohu këtu www.playusalotteries.com. Pastaj mund të dërgoni bastet tuaja dhe të menaxhoni fitimet tuaja. www.playusalotteries.com Merr pjesë dhe shiko vetë sa e thjeshtë është.

Mega Millions

2023-06-02:   03-16-19-36-60 (25)
->>> Më shumë mbi USA Mega MillionsOther games: Superenalotto   EuroMillions   Powerball   Mega Millions   Lotto UK

Cash4Life   Super Lotto Plus   OZ Lotto   El Gordo   France Loto  


Select language:  en hu de cs sl tr bg it nl fr id ar sv da sq

be et tl fi el ga ja yi ca ko lt lv mk ms

mt no pt ru sr uk cy vi cn

(C)2009-2023 TheLotteryTickets.info