Lotto Online

Powerball
Euro Millions
SuperEnalotto
Mega Millions
UK Lotto
OZ Lotto
OZ Powerball
El Gordo
France Loto
LottoMega Millions - Luaj në Internet.


Play the biggest USA Lotteries

Mega Millions

Mega Miliona short është amerikan. Mega mund të luajnë gjithashtu në Evropë nëpërmjet internetit. Është shumë e lehtë. Pas dëgjimit ofertën e Mega Millions, dëshirën për të blerë një shumë të llotarisë popullore. Ne mund të ju ndihmojë me këtë! Vetëm të shkojnë tek www.playusalotteries.com dhe për të gjetur.

Historia e Mega Millions:
Mega Millions krijuar 1996/09/06 vit. Më parë, ajo ishte njohur si një "lojë Multi-". Mega Millions është nga Gjeorgjia, Illinois, Maryland, Massachuset, Michigan dhe Virginia. New Jersey u bashkua Mega Millions maj 1997. Ohio dhe New York u bashkua me Lottery në vitin 2002. Pastaj Mega Millions gjithashtu u bashkua Kalifornisë dhe Teksasit. Montana, Nebraska, Arizona, Maine dhe Oregon u bashkuan Mega Millions në vitin 2010. Në vitin 2002 emri u ndryshua në "lojë Multi-" për "Mega Millions". Mega Mullions MUSL nënshkruan një marrëveshje që autorizoi shitjen e fatit të përbashkët. Kjo ndodhi në vitin 2009. Që nga viti filloi të shitur 2010/01/31 Mega fatin Miliona 23 partnerëve, Ball Power.

Mega Millions zhvillohet në barazim martën dhe të premten në WSB-TV at 23:00 kohën e Lindore. Miliona Mega tërheq janë kryer nga Glenn Burns. Bastet e Mega Millions mund të blejë vetëm personat e moshës.

Kur ju blini një bast mbi Mega Millions, ju zgjidhni pesë numrat 1-56 Numrat 1-56 janë të vendosura në topa të bardhë. Ju duhet të zgjidhni një numër 1-46 Këto numra janë të vendosura në topat e artë.

Jakcpot minimale në Miliona Mega është $ 12 000 000 Në qoftë se askush nuk merr të gjitha numrat, çmimin kryesor është bëhet më e madhe. Win mund të mblidhen në të holla në një këste nëse raporti është brenda 60 ditëve nga data e tërheqjes ose ju mund të vini deri fituar në 26 këste të barabarta vjetore.

Çmimin më të mëdha në miliona Mega 2007/03/06 rënë. Ajo ishte një sasi të madhe. Barazim çoi pastaj Yolanda Vega episod me Glenn Bërns.

Duan të luajnë Mega Millions? Është shumë e lehtë. Sign up here www.playusalotteries.com. Pastaj ju mund të dërgoni bastet tuaja dhe për të menaxhuar fitimet tuaja. www.playusalotteries.com Merrni pjesë në dhe shih për veten tuaj se sa e thjeshtë është.

Mega Millions

2023-02-03:   01-04-50-54-59 (17)
->>> Më shumë në USA Mega Millions


Other games: Superenalotto   EuroMillions    Powerball   Mega Millions   Lotto UK

Super Lotto Plus   OZ Lotto   El Gordo   France Loto  


Select language:  en hu de cs ru sl tr bg it nl fr id ar sv da

sq be et tl fi el ga ja yi ca ko lt lv mk

ms mt no pt ru sr sl uk cy vi cn

(C)2009-2023 TheLotteryTickets.info