Lotto Online

Powerball
Euro Millions
SuperEnalotto
Mega Millions
UK Lotto
OZ Lotto
OZ Powerball
El Gordo
France Loto

Powerball
2023-06-06
$253,000,000

MegaMillions
2023-06-07
$205,000,000

EuroJackpot
2023-06-06
€73,000,000

SuperEnaLotto
2023-06-06
€40,400,000

Oz Powerball
2023-06-08
$25,300,000

Buy lottery ticketUSA Power Ball - Luaj në internet.


POWER BALL


Powerball është një lojë popullore llotarie amerikane që ekziston që nga viti 1992. Ajo u prezantua si loja e parë e lotarisë me shumë shtete në Shtetet e Bashkuara, duke zëvendësuar lojën e mëparshme të quajtur Lotto America.

Rregullat e Powerball janë relativisht të thjeshta. Lojtarët duhet të zgjedhin pesë numra kryesorë nga një gamë prej 1 deri në 69 dhe një numër shtesë, të quajtur Powerball, nga një interval prej 1 deri në 26. Për të fituar çmimin kryesor, të njohur si çmim i parë, lojtarët duhet të parashikojnë saktë të gjashtë numrat. Shortet zhvillohen dy herë në javë, të mërkurën dhe të shtunën në mbrëmje.

Shuma e çmimit varet nga numri i numrave të parashikuar saktë dhe grupi i çmimeve të përcaktuar nga organizatori i lotarisë. Xhekpoti fillon nga 20 milionë dollarë dhe mund të rritet nëse askush nuk e fiton xhekpotin kryesor. Nuk ka asnjë kufizim në shumën maksimale të xhekpotit në Powerball, që do të thotë se çmimet mund të arrijnë shuma marramendëse.


Disa nga jackpotet më të larta të Powerball në histori përfshijnë:

2.04 miliardë dollarë - i fituar në nëntor 2022 nga një lojtar i vetëm nga Altadena, Kaliforni.

1.586 miliardë dollarë - të fituara në janar 2016, të ndara midis tre biletave fituese nga Kalifornia, Florida dhe Tenesi. Ky çmim i parë rekord konsiderohet më i madhi në historinë e lotarisë, duke tërhequr vëmendjen e botës dhe duke gjeneruar interes masiv për Powerball.

768.4 milionë dollarë - të fituara në mars 2019 nga një lojtar i vetëm nga Wisconsin. Ky çmim mbetet xhekpoti i tretë më i madh në historinë e lotarisë amerikane dhe më i madhi i fituar ndonjëherë me një biletë të vetme.

758.7 milionë dollarë - të fituara në gusht 2017 nga një lojtar i vetëm nga Massachusetts. Në atë kohë, ky çmim i parë ishte fitimi më i madh me një biletë dhe xhekpoti i dytë më i madh në historinë e lotarisë amerikane.Përveç xhekpotit kryesor, Powerball ofron gjithashtu disa çmime të nivelit më të ulët për lojtarët që përputhen me më pak numra. Shanset për të fituar ndonjë çmim në lojë janë afërsisht 1 në 25, gjë që e bën lojën tërheqëse për shumë lojtarë.

Powerball tërheq një interes të madh mes lojtarëve, duke u ofruar atyre mundësinë për të fituar çmime që ndryshojnë jetën dhe duke mbështetur projekte të shumta bamirësie dhe sociale të financuara nga të ardhurat e lotarisë. Lotaria operohet nga Shoqata e Lotarisë Shumë-Shtetërore (MUSL), një organizatë jofitimprurëse e formuar nga një marrëveshje midis lotarive anëtare të saj. Powerball aktualisht është i disponueshëm në 45 shtete të SHBA-së, Distriktin e Kolumbisë, Puerto Riko dhe Ishujt e Virgjër të SHBA-së.

Xhekpotet masive të ofruara nga Powerball e kanë kthyer atë në një fenomen kulturor në Shtetet e Bashkuara, me njerëz nga të gjitha sferat e jetës që provojnë fatin e tyre me shpresën për të fituar çmimet që ndryshojnë jetën. Loja gjithashtu ka ngjallur interes në vende të tjera, duke çuar në një rritje të shërbimeve të lotarisë në internet që lejojnë lojtarët ndërkombëtarë të marrin pjesë në Powerball dhe lojëra të tjera të mëdha llotarie.

Të luash në PowerBall dhe në këtë mënyrë t'i japësh vetes një shans për t'u bërë milioner është vërtet e lehtë! Thjesht klikoni këtu www.playusalotteries.com për t'u regjistruar duke plotësuar formularin e shkurtër. Pas një kohe blejmë bimë në PowerBall. Pagesat janë shumë të drejtpërdrejta. Fati i Powerball për shembull, ju mund të paguani me kartë krediti. Për të luajtur Powerball duhet të jetë mbi 18 vjeç. Përjashtim bëjnë Nebraska, ku duhet të jeni mbi 19 vjeç dhe Arizona, Iowa dhe Luiziana, ku duhet të jeni 21 vjeç për të luajtur Powerball. Më shumë detaje se si të luani, si të merrni çmimet mund të gjeni këtu www.playusalotteries.com.

Powerball

   Jackpot: $253,000,000

2023-06-03:   15-45-64-67-68 (18)
->>> Më shumë rreth PowerballOther games: Superenalotto   EuroMillions   Powerball   Mega Millions   Lotto UK

Cash4Life   Super Lotto Plus   OZ Lotto   El Gordo   France Loto  


Select language:  en hu de cs sl tr bg it nl fr id ar sv da sq

be et tl fi el ga ja yi ca ko lt lv mk ms

mt no pt ru sr uk cy vi cn

(C)2009-2023 TheLotteryTickets.info