Lotto Online

Powerball
Euro Millions
SuperEnalotto
Mega Millions
UK Lotto
OZ Lotto
OZ Powerball
El Gordo
France Loto
LottoSuper Lotto Plus - Luaj në Internet.


Play SuperLotto Plus

SUPER Lotto PLUS

Historia SuperLottoPlus. SuperLottoPlus është një llotarie, e cila vjen nga Kalifornia. Ajo është themeluar në vitin 1986. Ajo është shumë popullor. Më parë llotari SuperLottoPlus quajtur "6-49". Në vitin 1990 ndryshoi emrin në "Playing 53 numerike." Pastaj paraqiti një barazim e 53 numrave dhe numri shtesë. Më vonë ndryshoi emrin në "Playing 51 numerike", sepse ajo zvogëluar sasinë e numrave të rastit në 51 numra. Që nga viti 2000, "Loja numerike 51" u riemërua "SuperLottoPlus."

Vizatime SuperLottoPlus janë të mërkurën dhe të shtunën në 19:57 në Kaliforni.

Për të luajtur SuperLottoPlus duhet të fshihet 5 numra me numrat 1-47, dhe një numër të numrave 1-27 Sigurisht, nëse ju doni të fitojë çmim i parë në SuperLottoPlus, ju duhet të fshini gjashtë numrat e saktë. Shuma minimale që mund të fitohet, me përcaktimin e të gjithë numrat janë të sakta sa më shumë të 7 000 000 $. Nëse dikush nuk ka të fitojë çmimin kryesor, akumulimin e në rritje dhe mund të arrijë në mbi 100 000 000 $.

16/02/2002 - çmimin më i madh: 193 000 000 $.

Nëse ju goditi të gjitha numrat, çmimin kryesor (çmim i parë) është paguar për 26 vjet, çdo vit një këste. Kjo ndodh nëse personi i cili fiton çmim i parë nuk do të njoftojnë brenda 60 ditëve nga të nxjerrë që ai dëshironte të fitojë të hollat ​​të paguhen në një kohë.

SuperLottoPlus llotari barazim mbajtur në Kaliforni në Sacramento dy herë në javë - çdo të mërkurë dhe të çdo të shtunë në 19,57.

Ju nuk duhet të jetë një qytetar i SHBA për të luajtur në SuperLottoPlus. Tani ju mund të blini një bast mbi një playhugelottos.com. Vijnë dhe të shohin se sa e lehtë është! Vetëm disa klikime dhe ju mund të bëhet një milioner! Sign up tani për playhugelottos.com.

Other games: Superenalotto   EuroMillions    Powerball   Mega Millions   Lotto UK

Super Lotto Plus   OZ Lotto   El Gordo   France Loto  


Select language:  en hu de cs ru sl tr bg it nl fr id ar sv da

sq be et tl fi el ga ja yi ca ko lt lv mk

ms mt no pt ru sr sl uk cy vi cn

(C)2009-2021 TheLotteryTickets.info